This is a Purot.net wiki
  • View:

Tiina sivu

Sisältöalue

Miksi kaikki voivat lisätä tänne mitä tahansa?

Kesälomalla!!

Tässä viettelen kesälomaa ja kokeilen samalla uusia sosiaalisen median sovelluksia ja mietin, miten tätä voisi hyödyntää syksyllä opetuksessa.

Keväällä Berliinissä

Tiinan blogissa

Discuss & brainstorm

Discussion is not allowed for anonymous users. If you have an account, please login.

@tiikalli Juuri niin, mutta ei blogin URL-osoite, vaan syötteen osoite eli tässä tapauksessa http://tiinakal.wordpress.com/feed/

@hponka ei onnistu mulla. Teitkö tuon äsköisen tuosta painikkeesta muuta sisältöä ja sieltä RSS-syöte, johon laitettiin blogin URL-osoite?

@tiikalli Lisäsin syötteesi sivun loppuun. Tallenna-napin painalluksen jälkeen piti odottaa pari sekuntia, että syöte ladataan. Siihen tarvitaan näköjään joku huomautus tms. että pitää odottaa vähän aikaa.

En saanut oman blogini RSS-syötettä laitettua. kun klikkasin tallenna painiketta,niin sen jälkeen ei tapahtunut mitään.

Milloin Puronet-wiki on valmiina käyttöön? Olen uuden työn touhussa täällä Lapissa ja tehtävänäni on suunnitella oppimisympäristö kouluun ja perehdyttään opettajat sen käyttöön. Ajattelin ensin wikispacea, mutta kun nyt on tämä uusi wiki tarjolla, niin voisin kokeilla sitä. Mitä mieltä olet?

@tiikalli Ohjeita on tulossa noiden upotusten tekoon. Käsitekarttapalveluissa on yleensä jonkinlainen embed-koodi tarjolla, joka laitetaan sitten tänne.

En saanut lisättyä käsitekerttoja muutakuin linkkeinä. Onko mahdollista upottaa kuten slidesharen-esitys?
Muutenkin olisi mukavaa, jos olisi help-näppäin noissa koodeissa, koska ei ainakaan tällainen noviisi tiedä mikä koodi laitetaan kun tuolla käsitekarttaohjelmassakin on kolema eri sorttia.

Tämä keskustelualue on kyllä hyvä, kun ei tarvi erikseen mennä keskustelusivulle.