This is a Purot.net wiki
  • View:

Esimerkki 3

sandbox

Tekstin lisääminen

Discuss & brainstorm

Discussion is not allowed for anonymous users. If you have an account, please login.

@virtuaalianu Löysin profiilisivultani linkin omalle testisivulleni, ja laitoin Kategoria-kohtaan raksin, ja nyt taas kaikki näkyvät. Omani on tosin hassusti muiden testisivujen yllä... Eli ei ihan itseohjautuva tämä kategorioiden hallinta vielä tälläiselle tumpelolle :)

Tein oman testisivuni, mutta enää en näe/löydä sitä lainkaan. Muutkin testisivut katosivat :( Liittyykö jotenkin siihen, että valitsin omalle sivulleni että ei näy kategoriassa... Testaus loppuu nyt tältä illalta tähän :)

Tosi hyvä, että keskustelut ovat näkyvissä, ainakin niin haluttaessa. Minua on Wikispacesissa häirinnyt tuo keskustelujen "piilossa olo".

@verkkokeiju Tämän toteutuksen tavoitteena on, ettei keskustelu unohdu käyttäjiltä. :) Esim. Wikipediassa ja Wikispacesissa keskustelu jää usein käymättä kokonaan, kun se on "piilossa" eri välilehdellä. Kuitenkin wikin on tarkoitus tukea yhteisöllistä työskentelyä ja se ei käytännössä voi olla kovin yhteisöllistä ilman keskustelua.. Ja tähän mennessä keskustelu näyttää toimivan hyvin näin, kun vähän joka sivulla on viestejä.

Huomasitko muuten oikeassa ylänurkassa olevan Näkymä-valinnan. Sillä saa näköselle vain pelkän sisällön tai keskustelun. Lisäksi sivun ominaisuuksiin on tulossa valinta, jolla ylläpitäjä voi lukita näkymän pysyvästi. Eli tällä tavalla huomioidaan tapaukset, jolloin toista ei tarvita/haluta. Joskus on kätevää tehdä varsinkin pelkkiä keskustelusivuja.

Kiva ratkaisu tämä joka sivulla oleva oma keskustelupalsta. Asia ei tosin hahmottunut heti, mutta eipä tuohon pitkään aikaa kuitenkaan kulunut :)

Kommentti.

Tässä on viittaus #etusivu:lle